Semrush Ajans Ortakları logosu
HomeDigital AgenciesAgencies In Netherlands

SEOlab Webdesign & Online marketing

SEOlab Webdesign & Online marketing

SEOlab Webdesign & Online marketing

Het beste online resultaat

Netherlands

1-9

2008

4.9

SEOlab, een dynamisch webdesign- en online marketingbureau, is dé partner voor een indrukwekkende online groei van jouw bedrijf.

Gevestigd in het hart van Amsterdam aan de historische Herengracht, zetten wij al meer dan tien jaar ons vakmanschap in voor een breed scala aan bedrijven.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Wij zijn strategen die je bedrijfsambities vertalen naar een krachtige online marketingstrategie. Ons ervaren team weet precies hoe ze jouw website optimaal vindbaar maken. Van SEO-optimalisatie tot het behalen van top posities in Google, wij zijn toegewijd om je online doelstellingen te realiseren.

Bij SEOlab vinden we passie voor digital marketing en een persoonlijke aanpak essentieel. We zijn meer dan alleen webontwikkelaars en SEO specialisten; wij zijn jouw partners in digitale groei. Ons doel? Jouw bedrijf laten excelleren met een gebruiksvriendelijke website die niet alleen goed rankt maar ook meer leads genereert.

We begrijpen het belang van zichtbaarheid en gebruikerservaring en we streven ernaar om op beide vlakken het beste resultaat te leveren. Onze persoonlijke benadering, transparante werkwijze en betaalbare diensten maken ons een geliefde partner voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken.

SEOlab staat voor duurzame groei in online marketing – wij weten dat SEO een marathon is, geen sprint. Sinds 2008 zetten we ons in om voor onze partners meetbare verbeteringen te realiseren. Door topposities in de zoekresultaten te behalen, hebben we significante toenames in leads en conversies gezien, wat getuigt van onze lange termijn strategie en toewijding aan echte resultaten.

Maak van jouw online ambitie een succesverhaal met SEOlab. Laat ons je begeleiden naar het digitale succes dat je voor ogen hebt. Boost je online aanwezigheid en zie je bedrijf groeien met ons team van gepassioneerde, ervaren en ambitieuze marketeers. 🌟

Kies voor SEOlab – waar jouw digitale toekomst begint.

Fiyatlandırma modeli
  • Saatlik oran
  • Proje-odaklı
Bütçe
  • Hiçbiri
Coğrafi odak
  • Netherlands
Diller
  • İngilizce
  • İspanyolca
  • Almanca
  • Hollandaca
Başarı hikayeleri

Zorluk

Voor Evidos hebben we uiteenlopende taken verricht. Niet alleen beschikken zij over een website, maar eveneens over een mobiele applicatie. Aan de optimalisatie voor de app store hebben we onze bijdrage geleverd, hetgeen een interessante uitdaging vormde voor alle betrokkenen.

Çözüm

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We onderhouden ook intensief contact met de projectleiders over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens vergaderingen brainstormen we gezamenlijk om tot de beste aanpak te komen. Dit systeem heeft tot nu toe uitstekend gewerkt.

Sonuç

We zijn ontzettend tevreden met het behaalde resultaat. De website heeft in 2023 ten opzichte van 2022 een toename van +95% in bezoekersaantallen laten zien, en het aantal sessies is zelfs met +102% gestegen. We werken met veel enthousiasme samen!

Zorluk

Bij ContactCare was het werkelijk een uitdaging om de website vindbaar te maken en topposities te behalen met belangrijke zoekwoorden in Google. Gezien de intense concurrentie in de branche, was het essentieel om de pagina's regelmatig te optimaliseren.

Çözüm

We zijn gestart met een plan van aanpak om de belangrijkste zoekwoorden weer hoger te laten scoren in Google. Daarna hebben we de pagina's verder geoptimaliseerd door middel van contentoptimalisatie, waarbij we ons richtten op belangrijke SEO-regels.

Sonuç

Als resultaat van onze inspanningen zijn de pagina's beter vindbaar geworden. Bovendien hebben enkele zoekwoorden uiteindelijk de eerste positie in Google bereikt. Na deze succesvolle prestaties heeft ContactCare een website die maandelijks wordt geoptimaliseerd en onderhouden door SEOlab.

Zorluk

Het likeurmerk wilde graag meer bezoekers op hun website ontvangen. De positie in Google speelt hierbij een cruciale rol. Om hoger te scoren in Google zijn er diverse methoden, maar met Galliano hebben we besloten ons te richten op contentoptimalisatie.

Çözüm

Samen met Galliano hebben we eerst besproken op welke zoektermen ze momenteel gevonden worden en op welke zoektermen ze nog gevonden willen worden. Vervolgens hebben we de belangrijkste pagina's en zoekwoorden vastgesteld, waarop we ons hebben gericht tijdens de optimalisatie van de content.

Sonuç

Voor Galliano hebben we een prachtig resultaat behaald. De posities van de zoekwoorden zijn versterkt en we hebben de eerste positie op Google bereikt voor het zoekwoord 'likeur'. Dat zijn resultaten waar we trots op zijn!

Müşterilerimiz
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing ajansı, Tubble için, dijital pazarlamalarını, SEO ve işlerini büyütmesi konusunda yardımcı oldu
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing ajansı, ContactCare için, dijital pazarlamalarını, SEO ve işlerini büyütmesi konusunda yardımcı oldu
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing ajansı, Evert Groot için, dijital pazarlamalarını, SEO ve işlerini büyütmesi konusunda yardımcı oldu
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing ajansı, Evidos için, dijital pazarlamalarını, SEO ve işlerini büyütmesi konusunda yardımcı oldu
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing ajansı, Lucas Bols için, dijital pazarlamalarını, SEO ve işlerini büyütmesi konusunda yardımcı oldu
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing ajansı, InterDam için, dijital pazarlamalarını, SEO ve işlerini büyütmesi konusunda yardımcı oldu
Ödüllerimiz
Netherlands SEOlab Webdesign & Online marketing, Google partner ödülünü kazandı

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Karar vermeden ve bir ajansa ulaşmadan önce daha fazla veriye mi ihtiyacınız var? Lütfen düşüncelerinizi ve önerilerinizi şu adresten iletin: agencies@semrush.com

İletişime Geçin
Nasıl Çalışır
Ya da bu formu doldurun, ajans sizinle iletişime geçsin.

Netherlands konumundaki ajanslar